Natuurherstel Schoorlse Duinen

Kijkje in de keuken van de boswachter Schoorlse Duinen

19-10-2018 1089 keer bekeken 0 reacties

De boswachter van de Schoorlse Duinen neemt je mee op pad langs de boswerkzaamheden van de Schoorlse Duinen. Onderweg vertelt hij je waarom er bomen worden gekapt en hoe dat in zijn werk gaat. Wandel donderdag 25 oktober of vrijdag 26 oktober mee en ontdek de wereld van het bosbeheer.

Heb je wel eens een oogstmachine van dichtbij gezien? En wat betekenen de verschillende kleuren stippen op de bomen eigenlijk? Wandel mee en ontdek de wereld van het bosbeheer. Deelname is gratis.

Praktisch
We starten  aan de voet van de klimduin in Schoorl, Duinvoetweg 10-12, 1871 EA Schoorl. Trek stevige schoenen aan en kleed je op het weer. De wandeling is niet geschikt voor mindervaliden, de route gaat door onverhard terrein. Honden zijn niet toegestaan. Meer informatie bij boswachter Rien de Vries via: r.devries@staatsbosbeheer.nl.

De wandeling van donderdag 25 oktober  is volgeboekt. Voor de wandeling op vrijdag 26 oktober van 10:30 tot 12:00 uur zijn nog wel enkele plekken beschikbaar. Aanmelden voor deze wandeling doe je hier.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen