Natuurherstel Schoorlse Duinen

Gebruikersplatform Schoorlse Duinen komende winter van start

19-10-2018 802 keer bekeken 0 reacties

Een groep van 10-15 vaste personen gaat Staatsbosbeheer gevraagd en ongevraagd adviseren over thema’s die er spelen in de Schoorlse Duinen. Door periodiek met dit Gebruikersplatform Schoorlse Duinen te overleggen wil Staatsbosbeheer de relatie met de omgeving verbeteren.

Een kleine werkgroep heeft de afgelopen weken de ideeën en suggesties van de twee voorbereidende bijeenkomsten met gebruikers van de Schoorlse Duinen verwerkt tot een voorstel voor de invulling van het gebruikersplatform. Dat voorstel vindt u hier.

Nu de opzet van het gebruikersplatform in grote lijnen duidelijk is, kan Staatsbosbeheer op zoek naar een onafhankelijke externe voorzitter. Dat gebeurt met name via persoonlijke contacten. Gedacht wordt aan een oud-wethouder of iemand anders die het gebied kent en onafhankelijk kan optreden. Zodra de voorzitter is gevonden, kan de werving en selectie van deelnemers van het Gebruikersplatform Schoorlse Duinen starten. Het streven is om begin 2019 de eerste bijeenkomt te laten plaatsvinden.

Opmerkingen en suggesties zijn welkom via: natuurherstelschoorlseduinen@staatsbosbeheer.nl.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen